Land Rover Defender Menamatkan Pengeluaran Selepas 67 tahun

 

Land Rover Defender boleh dianggap sebagai salah satu kenderaan legend kerana rekaannya paling bertahan lama. Land Rover telah mengesahkan satu berita buruk bahawa ia akan berhenti dari pengeluaran pada pertengahan dekad ini tahun 2015 atas sebab-sebab undang-undang menurut jurucakap syarikat itu yang memberitahu Automotive News Europe.

Penganalisis menganggap ia berpunca dari jualan kecil dan kos untuk mengekalkan ikon ini. Penggantian Defender masih dalam perancangan, tetapi penganalisis Bernstein Research percaya ia tidak akan dijual sehingga awal 2019, memetik kekurangan jumlah dan kes perniagaan yang lemah. Model konsep The 2011 DC100, yang sepatutnya untuk melihat Defender masa depan, telah dibatalkan. 

Sebaliknya, "kenderaan aluminium lebih mahal" boleh duduk di atas platform Range Rover. Walaupun nama Defender hanya dilahirkan pada tahun 1990, kemungkinan ia kembali Siri asal Land Rover tahun 1948, Setakat ini jenama tradisional ini hampir dua juta telah dijual. Saya juga yakin ia tetap memenuhi jalan-jalan gunung ganang negara kita terutama Cameron Highland :-)
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger