MPV Bajet Terbaru Honda : Mobilio


Sebelum ini kita telah melihat lakaran MPV bajet terbaru dari Honda di mana ia akan diumumkan pada tahun ini di Indonesia International Motor Show , tetapi hari ini kita telah memperoleh gambar dan varian model ini untuk pasaran Indonesia yang didedahkan oleh Indonesia tapak Autonet Magz . 

MPV ini yang berasaskan Honda Brio dikhabarkan akan dipanggil Honda Mobilio. Berbeza dengan Freed lebih mewah yang menggunakan pintu gelongsor, MPV ini berasaskan pintu konvensional. Slaid bocor ini, menunjukkan adanya kotak gear manual untuk asas S dan model E serta CVT untuk bahagian atas model E, 

MPV ini akan dikuasakan oleh enjin 1.5 liter, mungkin menjadi salah satu yang sama pada model City dan Jazz . Unit ini "menyediakan kedua-dua prestasi sporty dan kecekapan bahan api yang baik" menurut Honda. Ia akan datang dengan tujuh kerusi dalam konfigurasi tiga baris. 

Saingan yang menunggu termasuk Toyota Avanza dan Daihatsu Xenia, Suzuki Ertiga dan Spin Chevrolet. MPV itu akan menjadi produk pertama bagi kilang kedua baru Honda RM1.05 bilion di Karawang Industrial Park, dijadualkan untuk memulakan operasi pada awal tahun 2014. 

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger