Kia Soul Generasi Kedua Untuk Pasaran Eropah


Kia Soul generasi kedua yang membuat penampilan pertama di New York pada Mac lalu, kini telah bersedia untuk muncul di Frankfurt sebelum jualan bermula awal tahun depan. Diilhamkan oleh konsep Track'ster 2012 , Kia Soul 2014 mengekalkan jiwa yang asal, yang memulakan pengeluaran pada tahun 2008 dan menerima kemas kini kecil pada tahun 2011. 

Ia menggunakan platform serba baru, berdasarkan Kia cee'd terbaru . pemanduan, pengendalian dan tingkah laku di jalan raya adalah lebih baik hasilnya, kata Kia. Ia adalah sedikit lebih besar daripada model sebelum ini, dengan jarak roda yang lebih panjang dan trek lebih luas menghasilkan lebih banyak ruang dalaman dan bagasi. Ruang but mendapat rangsangan 4% kepada 354 liter (tidak termasuk penyimpanan bawah lantai tambahan) dengan tempat duduk belakang tegak. 

Kualiti bodyshell 29% lebih keras dan lebih kalis bunyi, Kia Soul generasi kedua ini mendakwa menjadi yang terbaik dalam kelasnya, dengan tahap bunyi kabin dikurangkan dengan sekitar 3 dB. Pembeli akan dapat memilih antara versi terbaru Kia 1.6 liter GDI petrol dan CRDi enjin diesel, serta enam kelajuan manual dan automatik. 

Model Euro-spec ini mendapatkan LED atau headlamps HID, LED ‘halo’ tail lamps, keyless entry and start, auto climate control, cruise control, leather seat trim, ventilated front seats, heated front and rear seats, panoramic sunroof and heated door mirrors. Bumbung boleh didapati dalam warna hitam, putih atau merah, dan model KIA Soul ini boleh didapati daripada 11 warna.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger