Rupa Sebenar Preve Hatchback aka CH P3-22A Akhirnya Terdedah?


Adakah ini rupa sebenar model hatchback terbaru Proton yang akan dilancarkan selepas Hari Raya Aidilfitri nanti? Gambar ini berjaya diperolehi melalui kiriman email kepada saya. Sebelum ini, model hatchback yang lebih dikenali Preve Hatchback aka CH P3-22A, telah pun terdedah mengenai rekaan belakang, yang mana ia model berwarna biru. 

Jika kita lihat kedua-dua gambar ini, mungkin tidak banyak perubahan pada bahagian hadapan, hampir seperti Preve sedan. Dan apa yang menariknya adalah bahagian bumper belakang yang nampak lebih sporty serta sport rim yang menarik. Kebanyakan pengunjung di blog saya berpendapat, Proton perlu mengeluarkan model ini yang dilengkapi bodykit (berdasarkan artikel berkaitan yang lepas) .  Apakah nama sebenar model ini? Sama-samalah kita nantikan secara rasmi tidak lama lagi.

TERKINI : UNTUK LEBIH BANYAK GAMBAR DAN INFO TERKINI MENGENAI MODEL INI, SILA LAYARI LINK DI BAWAH INI

http://www.azelery.com/2013/08/proton-suprima-s-akan-dilancarkan-sabtu.html

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ



Share this article :

+ comments + 7 comments

Tanpa Nama
21 Julai 2013 6:52 PTG

Ye betul.bodykit perlu utk model mcm ni. Jgn jual benda x siap.

Tanpa Nama
22 Julai 2013 2:50 PTG

menarik. tp apsal x ubah design depan? kasi umph skit lg..

Tanpa Nama
23 Julai 2013 4:37 PTG

belakang nampak macam Proton Tiara

Tanpa Nama
24 Julai 2013 2:34 PTG

cantik tu cantik dah tp bagi la lampu belakang jenis smoke. full bodykit.

Tanpa Nama
24 Julai 2013 3:33 PTG

harap masalah yg ada kat preve x ada kat preve hatchback ni.

Tanpa Nama
25 Julai 2013 8:45 PG

enjin masih sama?

Tanpa Nama
28 Julai 2013 1:00 PG

perh..mane dpt gbr ni..staff proton yg bg ke...enjin cfe 1.6.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger