Varian Terbaru Proton Saga SV!!

-edisi kemaskini 18/6/2013-


Proton telah menawarkan kepada rakyat Malaysia satu varian kereta keluarannya yang akan dijual dengan harga lebih rendah bukannya lebih murah dan kereta tersebut dijangka mampu dimiliki oleh golongan yang berpendapatan rendah.

Varian Saga itu adalah, Saga Super Value (SV). Model terbaru yang dipertingkatkan dari segi keselamatan dan kualiti itu dijual pada harga RM33,438 hingga RM36,888, menunjukkan pengurangan harga sehingga 12 peratus berbanding model Saga sebelum ini.

ads : Unlimited Mobile Internet click here >>> http://my.shareddis.com/p/9GQ0g

Dengan plan bayaran bulanan serendah RM250, saya pasti Proton Saga SV mampu menarik minat pembeli sebagai kereta pertama bagi individu yang baru bekerja ataupun individu pertengahan sebagai kereta kedua bagi ulang alik ke tempat kerja. Namun pembeli harus berpuas hati dengan model ini untuk perbandingan model yang lebih premium yang pasti mempunyai kelebihan aksesori.

Difahamkan Saga SV ditawarkan sebanyak enam warna dan orang ramai boleh membuat tempahan bermula hari ini iaitu selepas ia dilancarkan.

Anda boleh layari link di bawah untuk spesifikasi penuh antara Saga SV dan FLX biasa:
ads : Unlimited Mobile Internet click here >>> http://my.shareddis.com/p/9GQ0g




KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ















Share this article :

+ comments + 21 comments

Tanpa Nama
14 Jun 2013 8:28 PG

mcm beli motor je pulak bayar bulan2 250 je..

Tanpa Nama
14 Jun 2013 8:34 PG

gear cvt ke?

Tanpa Nama
14 Jun 2013 9:02 PG

bape cc proton nie?

Tanpa Nama
14 Jun 2013 10:18 PG

DENGAR CITE 1.3 CVT

Tanpa Nama
14 Jun 2013 1:26 PTG

nasib baek bukan bumper hitam lg

Tanpa Nama
15 Jun 2013 11:01 PG

Beza sb ada tulis SV je..

15 Jun 2013 5:17 PTG

WOW!! Murah ni!! RM250 tu untuk first year ke?
Increasing payment plan macam coming year increase monthly payment ka?

Nice~

Tanpa Nama
15 Jun 2013 7:22 PTG

RM250 tu untuk 2 tahun sahaja,lepas 2 tahun kalu buat full loan 9 tahun dalam rm400 sebulan.info dr staff proton

15 Jun 2013 7:39 PTG

Nice info! Keep it work.

Tanpa Nama
16 Jun 2013 9:39 PG

Gua minat tul ngan model cvt 36K tu.. cam nak sambar jerk..

16 Jun 2013 10:41 PTG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

16 Jun 2013 10:41 PTG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

16 Jun 2013 10:42 PTG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

16 Jun 2013 10:42 PTG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

16 Jun 2013 10:42 PTG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

Tanpa Nama
17 Jun 2013 2:37 PG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

Tanpa Nama
17 Jun 2013 8:08 PTG

Aku dh kira. Jika benar rm250x12x9= 27000. Jd mustahil. Mgkn utk setahun atau 2 tahun pertama.. Risiko utk individu yg cukup2 byr bulanan. Khuatir selepas itu tidak mampu byr. Bertambah org muda muflis. Berbeza dgn plan penghapusan cukai.. Cukai turun 20% setiap tahun. Apapun pilihan kita memilih plan pembayaran atau plan penghapusan cukai.

Tanpa Nama
23 Jun 2013 8:36 PTG

turunkan harga kereta

Tanpa Nama
23 Jun 2013 8:37 PTG

mahal............

Tanpa Nama
28 Jun 2013 10:41 PG

nak murah tapi tak mampu bayar... naik bas jer lah... kalau dah dasar melayu pemalas... cukai turun pun tak mampu sbb lagi malas.. semua nak free... nak kahwin kan anak pandai lah minta hantaran tinggi... hak puiii

Tanpa Nama
12 Ogos 2013 7:33 PTG

aku pakai motor jer senang..hikhikhik

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger