Proton Saga SV Bermula RM33,438, RM250 Sebulan


Proton telah menawarkan kepada rakyat Malaysia satu varian kereta keluarannya yang akan dijual dengan harga lebih rendah bukannya lebih murah dan kereta tersebut dijangka mampu dimiliki oleh golongan yang berpendapatan rendah.

Varian Saga itu adalah, Saga Super Value (SV). Model terbaru yang dipertingkatkan dari segi keselamatan dan kualiti itu dijual pada harga RM33,438 hingga RM36,888, menunjukkan pengurangan harga sehingga 12 peratus berbanding model Saga sebelum ini.

Difahamkan Saga SV ditawarkan sebanyak enam warna dan orang ramai boleh membuat tempahan bermula hari ini iaitu selepas ia dilancarkan.

Anda boleh layari link di bawah untuk spesifikasi penuh antara Saga SV dan FLX biasa:

Anda ingin memilikinya? hubungi wakil penjual* kami di 012-512 0595 (Nonie) atau email ke : aizulnie_1972@yahoo.com Kami sedia membantu anda!

*Untuk berhampiran : Sungai Besar, Sabak Bernam, Teluk Intan, Slim River, Tapah, Bidor, Sungkai, Manjung, Kg Gajah, Bota, Seri Iskandar, Sitiawan, Batu Gajah, Kampar Dan Sekitar Ipoh Sahaja.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ












Share this article :

+ comments + 11 comments

Tanpa Nama
15 Jun 2013 10:40 PTG

berape % bank bg sampai dpt rm250 sebulan? atau perlu d/p tinggi?

Tanpa Nama
16 Jun 2013 9:43 PG

murah tul.. aku yg beli saga blm pun x abis bayar lg. dulu beli b-line 36K manual. kosong je.. yg ni 33k dpt mcm2.. x aci la...

Tanpa Nama
16 Jun 2013 10:23 PG

Tahniah DRB-Hicom. Dah mula nampak hasil.. Exora Bold Standard memang kehendak pengguna. Skrang Saga yg cukup berbaloi. harap2 teruskan perjuangan pihak terdahulu dgn matlamat jadi jenama global.

bila lg nk keluarkan neo basic mcm ni? neo sv? Persona sv pun boleh juga...

Tanpa Nama
16 Jun 2013 11:42 PG

seat belt belakang pun upgrade..

Tanpa Nama
16 Jun 2013 11:44 PG

Dah ada V Shape kat bangku belakang. tgk kat bonet.

Tanpa Nama
16 Jun 2013 11:46 PG

kaler merah camni boleh upgrade bodykit FLX SE. bape kos agak2nye..

16 Jun 2013 1:48 PTG

Colour Blue rock nice~
Yang ni memang value buy~ Thumbs up~

Tanpa Nama
16 Jun 2013 10:47 PTG

mna plak kreta sport mmpu mlik 2013 yg d katekan?klau bleh kasi legend skit.syabas

Tanpa Nama
16 Jun 2013 10:49 PTG

proton boleh...p2 ape pon tak boleh...

Tanpa Nama
25 Jun 2013 7:20 PTG

Saga flx r3 ada x?

Tanpa Nama
1 Julai 2013 10:52 PG

bace lah kan kat situ cakap untuk pendapatan yang rendah nape lagi tak aci ... untuk peruntukkan orang yg kurang kemampuan lha tu ...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger