Perodua bakal lancar model ‘facelift’ pada 14 Mac 2013


Gambar di atas adalah mengenai ‘teaser’ terbaru dari Perodua. Yang pasti model ‘facelift’ tersebut akan tampil dengan warna baru yang lebih menarik. Berdasarkan dari pemasangan HEADLAMP dan penunjuk sampingan yang berbeza di dalamnya, ini juga boleh menjadi wajah baru Perodua Alza.

Alza telah wujud selama lebih tiga tahun sekarang, ia telah dilancarkan pada bulan November 2009. Sejak itu, MPV 5+2 tempat duduk ini telah tampil dengan beberapa varian baru. Pada tahun 2011, terdapat Alza M2 Edition , yang adalah jangka terhad 500 unit.

Kemudian, tahun lepas menyaksikan dua versi. Pertama, terdapat peringkat kemasukan Alza SR pada bulan Februari, dan kemudian pada Julai Alza Advanced Version - yang menambah kerusi kulit, GPS dan bodykit. Apakah yang akan muncul sebenarnya 14 Mac ini? Apa pula kata anda?

Info Terkini :


Perodua Myvi 1.3 SE Gantikan Premium

Menurut mybestcardealer.com gambar di atas merupakan model Perodua baharu yang mungkin dilancarkan pada 14 Mac 2013 ini. Ia adalah Myvi 1.3 SE yang akan menggantikan model Myvi 1.3 Premium. Model ini juga datang dengan pilihan baru warna, Ozzy Orange. Dikatakan harga Myvi 1.3 SE ini masih sama seperti model Premium.
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger