Sebenar P3-21A dari Tanjung Malim?


Amacam? Inilah rupa sebenar P3-21A. gambar ni diambil dari lowyat.net. Jom tengok. Klik pada gambar untuk besar saiz!


Share this article :

+ comments + 8 comments

Tanpa Nama
27 Februari 2012 1:35 PTG

menarik! bulan 3 ni kan?!

Tanpa Nama
27 Februari 2012 5:52 PTG

tak sabar nak tunggu...16hb mac 2012 kan?

Tanpa Nama
28 Februari 2012 11:36 PG

kereta ni mesti besar dan tinggi.kalau lampu belakang buat mcm proton tuah kan lg cun. maybe tuah concept utk SE nanti kot.

Tanpa Nama
28 Februari 2012 11:38 PG

pakai rim 17 baru gempak. sesuai ngan body mcm tu.

Tanpa Nama
28 Februari 2012 11:45 PG

lampu belakang ada macam rekaan jaguar xf.

Tanpa Nama
28 Februari 2012 11:48 PG

kebykaan rekaan pd p3-21a lebih european dan sebahagian je nampak asian. apapun memang menarik. x sabar nk tengok bulan depan nanti. harap proton boleh keluarkan model yg mempunyai warna cat lebih kualiti dan menarik mcm kereta luar negara. barulah global.

Tanpa Nama
24 Mac 2012 11:20 PTG

kn bagus lampu blkg mcm tuah cuma potong tgh je.. ni dia p petak terus.. trus nmpk ilang dinamik dia..

Tanpa Nama
28 Mac 2012 12:41 PTG

terlalu byk downgrade dr model konsep tuah. sayang betul..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger