P3-21A : Proton Prima?!


Merujuk gambar di atas, P3-21A ini mungkin ditemui di sekitar Ulu Yam Selangor. Kemungkinan Pihak Proton sedang melakukan shooting untuk iklan bagi model ini. Mantap juga kalau kita lihat saiz sebenar P3-21A ini. Disebalik mamat yang menghalang P3-21A itu diambil gambarnya, kita dapat lihat perkataan yang tertulis di no plat iaitu A, dan kemungkinan M. Adakah model ini dipanggil Prima?

Saya sarankan pihak Proton buat video klip iklan di studio je. Pada masa kini, teknologi perfileman negara dah canggih. Dalam keadaan tempat terbuka begini, adalah lebih elok pihak Proton sewa lokasi tersebut untuk beberapa waktu supaya ia privacy daripada orang ramai.

klik untuk besarkan imej photoshop di bawah


sumber : Forum Lowyat
Share this article :

+ comments + 6 comments

Tanpa Nama
20 Februari 2012 4:14 PTG

besar mcm honda civic?

Tanpa Nama
20 Februari 2012 4:19 PTG

ada keluar x model coupe nanti? pasti meletup punya nanti. kalau harga pun berpatutan, boleh jadi kereta paling top 2012.

Tanpa Nama
20 Februari 2012 4:59 PTG

lain kali kalau nak rahsia. pastikan privacy location. ni org dh nk ambik gambar baru nk halang. kan dh kantoi..

Tanpa Nama
20 Februari 2012 5:00 PTG

boleh ada harapan model yg akan bertahan lama seperti neo. cuma kualiti dan after sales kena perbaiki lagi.

Tanpa Nama
20 Februari 2012 5:02 PTG

Bukan PRIMA, tu trade plate number belakang A.

Tanpa Nama
20 Februari 2012 5:35 PTG

All New Waja....

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger