Koleksi P3-21A


Beberapa keping gambar P3-21A. Kali ini kita nampak saiz yang lebih jelas. Mungkin kita boleh buat perbandingan dan pendapat mengenai rekaan, warna dan saiz P3-21A.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 


Share this article :

+ comments + 3 comments

8 Februari 2012 8:42 PTG

Nak share sket pasal pilot projek untuk ASEAN New Car Assessment Program (ASEAN NCAP) yang bakal menjadi kenyataan pada pertengahan 2012.

Apakah ini akan memberi kesan positif kepada industri automotif tanah air dan seterusnya kepada pengguna?

http://tbmalaysia.blogspot.com/2012/02/pilot-projek-untuk-asean-new-car.html

8 Februari 2012 8:56 PTG

Salam bro,

Aku ada taruk link kat blog aku untuk pergi ke blog ni ("Lagi Blog Menarik"). Harap bro tak kisah.

Thank you in advance.

9 Februari 2012 10:10 PG

letak je. sharing is caring. lg byk blog lg bagus. baru la pihak tertentu seperti kementerian, proton, perodua dan sebagainya dengar apa orang ramai nak cakap.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger