Lepas Exora Bold, Kini Prime Pula!!


Emmrrmm... makin hangat nampaknya.. lepas dapat lihat Exora Bold, kini kita dapat lihat Exora Prime pula. Info yang diperolehi melalui blog kizzkazz65.blogspot.com ini, menunjukkan satu perkembangan yang sangat positif oleh Proton sejak kebelakangan ini. Exora Prime ini nampak lebih mewah berbanding Bold. Difahamkan enjin CFEnya berkuasa 138Hp/205Nm pada 2000RPM. Kedua-dua model ini akan membuat “soft launch” pada 16hb Disember ini, manakala pelancaran Januari tahun depan.


Share this article :

+ comments + 4 comments

Tanpa Nama
12 Disember 2011 2:05 PTG

tahniah proton. model-model sekarang jauh lebih baik dr sekarang... cuma kerisauan mengenai saham proton yg dikatakan dijual kpd drb hicom...

Tanpa Nama
12 Disember 2011 4:13 PTG

fuhh...cantik juga model ni.... boleh lah tambah satu exora.....aku dah ada alza sekarang nak exora ni lah pulak

Tanpa Nama
12 Disember 2011 5:57 PTG

kebanyakan model proton sekarang ada language face yg sama. exora dan saga flx se seakan sama. mungkin proton p3-21a dan emas pun sama tp lebih moden.

Tanpa Nama
13 Disember 2011 4:46 PTG

exterior ok tp design kayu kat dlm tu mcm kureng la pula.. tp x tau la sebab belum tgk depan mata..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger