Interior P3-21A! Cukup Panas!


Yang dinanti-nantikan dah tiba! Akhirnya dapat juga tengok interior P3-21A terutama bahagian dashboard. Menurut paultan.org, 3 model test unit ini dijumpai oleh pembaca Daud di tempat letak kereta Genting Sempah.

Perubahan amat ketara dalam rekaan dashboard nampak mewah & lebih cenderung kepada gaya rekaan Eropah. Kita boleh lihat ada push start button, paddle shifter & steering wheel yang sama dengan Exora, namun sedikit berlainan pada susunan butang. Tombol gear CVT cukup mengujakan ditambah pula meter panel ada berlatar belakangkan merah. 

Logo pada steering wheel masih ditampal. Adakah terdapat sesuatu yang menarik berbanding model-model Proton sebelum ini? atau telah dibuat chrome yang akan memberi ciri-ciri sporty dan mewah? Rekaan rim juga jelas kelihatan, dan rasa tidak sabar untuk melihat model sebenar semakin meluap-luap rasanya.

KLIK PADA GAMBAR UNTUK BESAR





Share this article :

+ comments + 7 comments

Tanpa Nama
30 Disember 2011 1:27 PTG

sesuatu yg cukup baru untuk model kali ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2011 2:52 PTG

door panel ala2 vauxhall astra....rekabentuk seperti ala2 forte

Tanpa Nama
30 Disember 2011 9:03 PTG

macam ni kan bags proton tapi,bat lago stereng wheel tu macam waja laa...

Tanpa Nama
31 Disember 2011 2:19 PTG

harap2 chrome logo pd stereng. ade 3 versi. mungkin standard, executive dan premium. tgk grill pun dh cantik. tp apsal meter panel menyala ye?

Tanpa Nama
3 Januari 2012 2:56 PTG

oklaa 2...bru nmpak smart

Tanpa Nama
3 Januari 2012 2:57 PTG

tpi...yg aq tgk proton ni nmpak mcm honda city kacukkan kia forte...

Tanpa Nama
3 Januari 2012 2:58 PTG

kli kasi yg trbaik la proton!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger