Proton Saga FLX SE dilancarkan - OTR RM49, 899!

(klik pada semua gambar untuk besar)

Proton telah mengumumkan pengenalan Saga FLX SE, info ini diperolehi melalui paultan.org menerusi pelancaran pratonton pada minggu lepas.
 
Bolehlah dikatakan berbaloi dimiliki kerana ia dilengkapi Campro IAFM 1.6 liter dan dilengkapi CVT berada pada harga RM49, 899 (metalik) dan RM49, 449 (solid ). Terdapat hanya dua warna, fire red seperti yang dilihat dalam gambar (metalik), dan Putih solid.

Berharga lebih RM2, 900 berbanding Saga FL 1.6 liter automatik, Saga FLX SE mempunyai lapan bahagian luar dan tiga perubahan dalaman. Ia dilengkapi dengan roda aloi 15-inci, lengkap dipasang body kit kelabu, lampu kabus dan kombinasi lampu kabus pada bahagian belakang.
 
Sementara itu, dengan kuasa 108 hp dan 150 Nm bahagian dalaman bercirikan kulit di kerusi, stereng, hiasan pintu serta brek tangan dan tuil gearshift.

Syarikat itu berharap dapat memasarkan kira-kira 500 unit Saga FLX SE sebulan. Pelanggan yang telah menempah Saga dan masih menunggu kereta mereka diserahkan boleh memilih untuk menukar tempahan SE FLX di bilik pameran masing-masing di mana tempahan dibuat.

Jika anda ingin melihat Saga FLX SE, ia hanya akan berada di semua bilik pameran Proton mulai 1 Disember.
 


 
 
Share this article :

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger