P3-21A, Saga FLX SE, Inspira R3, Exora Bold & Prime di Buletin Utama!!


Siapa yang tengok Buletin Utama malam tadi mungkin berkesempatan lihat berita ni. Tapi kepada yang tidak sempat saya bawakan dua gambar yang menunjukkan sedikit preview daripada Proton! Kelihatan model global Proton iaitu P3-21A didatangkan dengan versi sedan dan hatchback. Rekaan P3-21A jauh berbeza dengan model-model Proton sebelum ini di mana styling bercirikan seakan asian kacukan eropah.

Gambar di bawah pula menunjukkan beberapa model baru yang akan dilancarkan iaitu, Saga FLX SE 1.6 sekitar disember 2011, Inspira R3(model R3 sebenar kot..) sekitar bulan februari 2012, Exora BOLD dan Prime pada januari 2012 dan P3-21A pada bulan mac 2012.

Proton juga menyatakan  keuntungan menyusut ekoran pemulihan Lotus, tapi pendapat saya ia kerugian sementara kerana modal keluar untuk menaikkan semula Lotus. Mungkin dalam tiga hingga lima tahun akan datang, Proton dan Lotus mencatat keuntungan besar ekoran pengenalan model global dimulai P3-21A dan seterusnya Proton Emas dan Lotus City Car (Ethos) dijangka mendapat sambutan hangat. Syabas Proton semoga anda terus menempa nama di persada dunia!

beberapa model akan dilancarkan mulai Disember ini
Exora Prime
Share this article :

+ comments + 1 comments

30 November 2011 1:54 PTG

xde duit nk wt downpayment? xde duit nk renew insurance? xde duit nk service maintanance? xde duit nk modify kereta? klik sini. hanya RM20, anda boleh dapat sehingga RM 5k

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger