Exora BOLD muncul juga!!!


Kalau dari dulu design macam ni kan bagus.. menurut blog funtastickodesign, Exora ini bakal dikenali sebagai Exora BOLD. Dikhabarkan menggunakan enjin CFE dengan CVT. Selain BOLD ada lagi versi PRIME melengkapi barisan variant Exora FL ini nanti. Exora ini sedang berbaris untuk naik lori katanya, ada kemungkinan ia dilancarkan dengan Saga FLX 1.6 SE. Sepertimana yang dimaklumkansebelum ini, orang Proton kata Proton akan melancarkan model yang dipertingkatkan..
Share this article :

+ comments + 3 comments

Tanpa Nama
17 November 2011 12:17 PTG

mcm mazda pun ada tp tetap sporty!

Tanpa Nama
17 November 2011 4:48 PTG

yg ini mungkin b line sebab kosong je bahagian depan..

Tanpa Nama
18 November 2011 10:35 PG

senyum!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger