Adakah P3-21A?


Akhirnya.. gambar ini diperoleh dari forum Lowyat, memungkinkan ini adalah final design P3-21A. Gambar ini pun seolah-olah diambil dengan tergesa-gesa. Jika dibandingkan dengan model konsep Tuah, bumper hadapan Tuah lebih menarik. Saya pasti rekaan model ini memenuhi kemahuan semua pengguna luar dan dalam negara jika diperhatikan ciri-ciri rekaannya. Seperti yang kita lihat sebelum ini, model Saga FLX mungkin nampak biasa melalui gambar tetapi jika dilihat secara bertentang mata nyata ia lebih baik. Model Saga FLX 1.6 SE yang kita lihat semalam nampaknya mampu memberi saingan dengan pesaing lain.
Share this article :

+ comments + 10 comments

Tanpa Nama
15 November 2011 1:50 PTG

sporty tul... bila nk kuar ni???

Tanpa Nama
15 November 2011 4:12 PTG

model yang dinanti-nantikan... cepat2 lh kuar..

Tanpa Nama
15 November 2011 4:13 PTG

side mirror persona elegance..

Tanpa Nama
15 November 2011 4:48 PTG

saga flx pun side mirror mcm tu kan??

Tanpa Nama
17 November 2011 12:31 PTG

grill depan dah macm kereta jepang lama dah...

Tanpa Nama
17 November 2011 12:39 PTG

harap proton bg gril depan yg lebih nampak mewah n sporty skit. yg ni mcm design zaman bila tah.. dia punya cue dh ok cuma tolong bg upgrade sikit. kata ini model global..

27 Januari 2012 11:04 PG

All the best Proton.

Tanpa Nama
2 Mac 2012 1:40 PTG

nmpk cm std Blm je...ermm

Tanpa Nama
9 Mac 2012 8:32 PTG

proton tetap xbest...soalan pertama,POWER WINDOW KORANG BILA NAK UPGRADE??? HAHAHAHAHHA :D

Tanpa Nama
24 Mac 2012 11:42 PTG

klu logo dpn kecikn skit ok dh 2.. ni gril dia besr sgt.. tambah dgn logo yg besar kurang garang r nmpk... klu "mecerdes" gna logo besar sbb 2 identiti dorg slaku pngeluar kreta mewah... klu nk nmpk sporty kna kecikn skit mcm lombo atau ferrari..x pn buat 1 logo chrome kpala harimau tnpa sheild... lekat dkt atas tgh2 hujung hood dpn.. paling ngam klu exora..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger