Proton P3-21A dilihat pada jarak dekat.



Kali ini saya kongsikan dengan anda gambar mengenai model terbaru Proton P3-21A pada imej jarak dekat.
Share this article :

+ comments + 4 comments

Tanpa Nama
3 Ogos 2011 9:06 PG

signal led kan?

Tanpa Nama
3 Ogos 2011 2:08 PTG

kalau tengok gambar yang rangka P3-21A ni dia nampak macam rangka honda city.....

Tanpa Nama
6 Ogos 2011 7:24 PTG

emm.. nak berbuka dah nih... tanya skit ada info lagi ke pasal exora penyek tu,senyapje,, dah hilang kat bumi ke?? hee.. jom buka..

7 Ogos 2011 1:08 PTG

gambar dalam kereta blom ada sapa spied lagi ke?

anyway,saya link blog saya ke sini ye.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger