Proton Saga FL 1.6 Executive!



Pada hari ini Proton telah melancarkan Proton Saga FL 1.6 Executive dengan harga semenanjung bermula RM46,549 berbeza sedikit sahaja Saga FL 1.3 iaitu RM43,298. Semestinya Saga FL ini mendapat sambutan hangat untuk kereta sedan kecil premium.

Lebih menariknya Saga FL 1.6 ini didatangkan dengan enjin Campro 1.6 IAFM, jika dahulu Saga BLM B line hanya Campro 1.6 biasa. Saga FL 1.6 Executive hanya dengan gear automatik 4 kelajuan dan berwarna putih solid.

Dilengkapi dengan dual-airbags, rim rekaan baharu, pelekat merah dekoratif pada dinding kereta dan beberapa bahagian dalaman diperbaharui.









Share this article :

+ comments + 5 comments

27 Mei 2011 2:32 PG

Haha bleh tahan harga dia... Bini aku bleh sambar satu. Aku plak cadang nak angkat inspira hujung tahun ni.. Alang2 amik 2.0 ada gear shift kat stereng

Tanpa Nama
27 Mei 2011 4:35 PTG

dah mcm Kasturi. bodykit je xde.. memang menarik. sayang sekali saya pakai saga blm.. hutang x abis lagi..

Tanpa Nama
30 Mei 2011 2:06 PTG

menarik dan hatiku mungkin tertawan.. aduyai..

Tanpa Nama
20 Jun 2011 4:19 PTG

proton saga fl 1.3 guna lotus ride and handling,kenapa model saga fl 1.6 guna proton ride and handling?

Tanpa Nama
21 Jun 2011 10:19 PG

hujung tahun mungkin akan dilancarkan model saga fl 1.6 iafm+

Catat Ulasan

 
www.azelery.com dahulu dikenali saluran07.blogspot.com
Copyright © 2007-2014 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Azelery Published by Shin Chan
Proudly powered by Blogger