PERSONA R DITEMUI LAGI BERSAMA ASTRA



Persona R ditemui lagi, kini berlegar di sekitar bandaraya pula. Amat jelas sekali Persona R ini besar dan tinggi. Beberapa gambar di bawah pula merupakan dua Persona R bersama Astra hatchback di lebuh raya. Saya pasti, kemunculan Persona R menjanjikan sesuatu kelainan untuk produk Proton.





sumber : paultan.org
Share this article :

+ comments + 7 comments

Tanpa Nama
4 Mei 2011 5:43 PTG

alahai..lamenye lagi nak tggu kereta ni..kalau tggu kang takot sia2..huh

Tanpa Nama
5 Mei 2011 2:22 PTG

kalau dh x sabar.. angkat je persona yg ada. kalau nk design persona baru maybe lambat lagi. persona sedia ada pun mantap jugak..

Tanpa Nama
5 Mei 2011 10:55 PTG

emmm.. aku ada cite yang mungkin berlawan arus dgn korang.. ini maklumat dr orang yang amat pnting dlm ..tut… la.

rupe2nye yang exora penyek tulah persona R.. yang kita dok kejar2 skang nie sebenarnya inspira fasa 2 yg akan di ambil alihpoton luar dan dlam..

aku pon bengong dgn mainan dorang nie, moh kita pk pk dan terjah..

Tanpa Nama
6 Mei 2011 1:26 PTG

ye ke? leh caya ke? aku tgk sebijik mcm tuah.

Tanpa Nama
9 Mei 2011 8:30 PTG

itu mmg btol... coz kalo korg tgk design cue kat lampu blsakang tu mmg still sama dgn inspira.... exora penyek tu tgh test cvt n enjin baru utk persona r... design persona r sedikit berbeza dari prototype kat klims...

Tanpa Nama
30 Mei 2011 12:30 PTG

yg pic #4 tu kete mende?..xD...klo inspira fasa 2 tu...rasenye maybe enjin turbo kot...xpon mcm evo 10 ...ntah lah...nk keje kt kilang proton arh camni...

Tanpa Nama
30 Julai 2011 10:37 PTG

tngu dn lhat je laaaa..nok gegaaa bkpooo

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger