Proton Persona R lebih jelas!



Gambar-gambar ini saya perolehi dari ohtidak.com mengenai perjalanan Proton Persona R di lebuh raya KL-JB. Kali ini paparazi yang tangkap gambar ni menggunakan kamera yang lebih kualiti sebab itu kita dapat lihat lebih jelas rupa Persona R ini.







Share this article :

+ comments + 8 comments

Tanpa Nama
20 April 2011 11:29 PG

jika diperhatikan, model ini sama side profile dengan exora rendah.

Tanpa Nama
20 April 2011 11:48 PG

bonet depan memang serupa exora. patut tukar design lain skit. pintu memang sama mcm exora rendah. belum habis buat. nanti dah siap kita tengok hasilnya. nampak mcm ada 2 jenis. panjang dan pendek?

Tanpa Nama
20 April 2011 12:20 PTG

nampak mcm tinggi dan besar persona r sebab owner yg tangkap gambar ni pun snap dari kereta biasa seperti kancil.. lihat gambar kedua

Tanpa Nama
20 April 2011 12:28 PTG

maknanya kereta ni besar mcm civic? inspira?

Tanpa Nama
21 April 2011 7:27 PTG

sebenarnya, ni adalah Proton Inspira versi yg dinaik taraf mcm Proton Exora turbo. kmgkinan Proton Inspira ni menggunakan enjin yg mgkn sama mcm Proton Exora turbo nanti.

Tanpa Nama
26 April 2011 1:37 PG

emmm.. aku ada cite yang mungkin berlawan arus dgn korang.. ini maklumat dr orang yang amat pnting dlm ..tut… la.

rupe2nye yang exora penyek tulah persona R.. yang kita dok kejar2 skang nie sebenarnya inspira fasa 2 yg akan di ambil alihpoton luar dan dlam..

aku pon bengong dgn mainan dorang nie kita pk pk dan terjah.. he hehe

Tanpa Nama
30 Julai 2011 10:47 PTG

hang smua jgn wt kalut laaaaa.....kita tgok dn lihat je laaa

Tanpa Nama
30 Julai 2011 10:49 PTG

btl 2.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger