Lagi Gambar Myvi 2011



Kali ini saya kongsikan dengan anda semua koleksi Myvi 2011. Cover rim nampak menarik je dan dashboard pun nampak moden. Tak sabar rasanya nak tengok Myvi ni depan mata. gambar-gambar Myvi sebelum ini anda boleh klik link ini.


Share this article :

+ comments + 4 comments

Tanpa Nama
18 April 2011 12:57 PTG

dashboard dah mcm alza pun ada.

Tanpa Nama
18 April 2011 4:25 PTG

apsal x buat kotak gear kat dashboard?

Tanpa Nama
25 April 2011 5:31 PTG

bile r nak rasmi..kate bulan 4.ni da nak hbs buln 4 pun

Tanpa Nama
26 April 2011 2:27 PTG

dah jepun kena tsunami. kena hold dulu untuk lancar..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger