Terkini! : Perodua MYVI 2011 exterior & interior? (Update Pics)



Sekali lagi kita dikejutkan dengan gambar-gambar menarik perhatian semua pihak! inilah gambar Myvi SE 2011 yang mungkin dilancarkan tidak lama lagi. Pihak Perodua pernah menyatakan sebelum ini di mana mereka akan melancarkan model kompak baharu yang dijangka Julai atau September 2011 berkapasiti enjin 1.5.

Myvi SE ini nampaknya mungkin akan terus menerajui carta tempat pertama kereta di Malaysia jika ia benar-benar dilancarkan suatu hari nanti. Sangat menarik dan memenuhi citarasa pengguna. jika kita perhatikan pada Panel meter pula, terdapat dua jenis yang memungkinkan perbezaan model standard dan high line model.

Mungkin awal untuk saya ucapkan kepada Perodua sekalung tahniah kerana berjaya mengubah bentuk asal model kompak Daihatsu ini menjadi sangat extrem dan feminin. Walaupun begitu Perodua sebenarnya hebat dalam pengubahsuaian dan mereka mungkin akan terus menerajui sebagai jenama no 1 negara.

UPDATE : SPESIFIKASI DAN HARGA SILA KLIK LINK INI!








sumber : funtasticko design / prodas
Share this article :

+ comments + 23 comments

Tanpa Nama
21 Mac 2011 12:34 PTG

terbaek!!!! bila nak keluar ni? mantap, hebat, bergaya!

Tanpa Nama
21 Mac 2011 12:35 PTG

kalau 1.5, harga mesti melampau.

Tanpa Nama
22 Mac 2011 6:29 PTG

ulangi la sejarah nautica yer... baru gempak....

Tanpa Nama
23 Mac 2011 3:47 PTG

myvi terus jadi pujaan. tp maybe sebelum EMAS keluar je.. hahaha

Tanpa Nama
23 Mac 2011 4:51 PTG

dasyat. dasyat.

Tanpa Nama
23 Mac 2011 4:54 PTG

dashboard bawah canggih la..

Tanpa Nama
24 Mac 2011 8:22 PG

perodua harus membawa haluan sendiri seperti proton. jgn bergantung dgn daihatsu lagi.

Tanpa Nama
24 Mac 2011 1:43 PTG

Bila ia dilancarkan?

Tanpa Nama
24 Mac 2011 5:17 PTG

price die msti mantap kan???sure around 80k tuh..silap2 cecah 90k..

Tanpa Nama
31 Mac 2011 7:15 PTG

april ni kot.. harap2 price dia x melampau sgt. jepun kan sunami. habislah toyota

3 April 2011 1:50 PG

90k tu melampau sgt..mgkn dlm sekitar 50k - 60k je..

Tanpa Nama
6 April 2011 2:02 PTG

aku bajet dalam 55k~65K untuk versi SE kuning.

Tanpa Nama
7 April 2011 4:25 PTG

aku pun rase dlm range 55 - 65 k... hurm.. bleh tahan interior.. yg kuning tu SE pnye la kot.. lawa smcm jek

Tanpa Nama
8 April 2011 5:04 PTG

cun

Tanpa Nama
19 April 2011 11:41 PG

best2, kat sekolah dulu peksa meniru kawan, masuk universiti exam meniru "toyol", kuar kerja pun still meniru jugak!!! tidak ditujukan kepada sesiapa yang terasa...

Tanpa Nama
19 April 2011 12:35 PTG

hari 2 baru tnye dealer perodua...die ckp hrge myvi bru nie juz mhal rm2000 dri myvi skang...n kn kuo bln 9 nie...

Tanpa Nama
19 April 2011 11:01 PTG

Harap2 boot belakang luas sikit dari yang dulu
Harap2 gak cepat sikit keluar....
Gambar dah berterabur merata ni... dah hilang satu x factor....

Tanpa Nama
29 April 2011 10:57 PG

Terbaik!!.. Harga pn msti cntik ni.. Hahahahaha

Tanpa Nama
22 Mei 2011 3:25 PTG

waaaahhhh!! cun cun... boleh saing2 honda jazz.. arge silap2 RM50k keatas niee.. tp mmg terbaekk..

Tanpa Nama
24 Mei 2011 7:16 PTG

bulan 6 utk 1.3 je...
utk 1.5 kne tungu bulan 9...
hrga 1.3 je 40k lbey...
bygkn utk 1.5...
myvi 1.3 pon da rmai xcdnt lg mau 1.5???

Tanpa Nama
30 Mei 2011 11:47 PG

kenapa dashboar dia makin rapat ke cermin depan..mvm penyek jer aku tgk... nak besarkan ruang kereta tp compromise saiz dashboard.. dah mcm rak kat dinding jer aku tgk myvi nie

Tanpa Nama
30 Mei 2011 2:10 PTG

mungkin perodua mahukan ruang yg luas. jadi, dashboard dipendekkan sedikit. ruang kaki akan bertambah sedikit. nak buat cam saga, ruang kaki selesa walaupun kereta kecik, persona pun sempit.

Tanpa Nama
4 Julai 2011 10:36 PTG

SAMA JE MCM MYVI LAMA..JUST ADA SCREEN N TAMBAHAN LAIN SIKIT2..HUHUHUHUHUHUHUHUHUHU...BEH BAIK HENTAM TUAH..YES TUAH...YEHAAAAAAAAAAAAAAA....BILA LA TUAH NAK KELUAR NI..KETE AKU BARU TOTAL LOST..BARU CADANG NAK AMBIL HONDA SEKALI TGK TUAH..PERGHHH...MMG BERTUAH LA KALAU BETUL YG AKU TGK DESIGN TUAH MCM DLM BLOG NI... :-)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger