PROTON Satria Neo R3



Proton Satria Neo R3 turut dipamerkan di KLIMS 2010 dengan enjin turbo di bawah hood carbon fibre model itu menurut blog funtasticko. banyak lagi model-model Proton akan dipamerkan dan ini menunjukkan kecemerlangan Proton selama ini dan juga masa depan Proton sebenarnya berdaya maju.


Share this article :

+ comments + 7 comments

Tanpa Nama
7 Disember 2010 5:35 PTG

bro..
proton msx xdew kew??

Tanpa Nama
10 Disember 2010 1:02 PTG

ni kleta utk kaki lesing only...manyak cun maaaa

Tanpa Nama
26 Februari 2011 10:12 PTG

ok memang dah ok.. cun ,tapi 1 jer fail aku tgk dari start kuar sampai skang..dia punya knob gear mcm kerata KE70..aduhhh upgrade la skit bagi nampk gempak skit....

Tanpa Nama
6 Mac 2011 1:11 PG

cun ar

Tanpa Nama
26 Mac 2011 7:58 PTG

puas atila rosyam nor da beli sbjik yg ni...

Tanpa Nama
4 Mei 2011 5:38 PTG

ehmmm..cantik satria gti lagi, power pun power..neo hampehhh...

Tanpa Nama
24 Januari 2012 1:54 PTG

satria neo cps harap body je gempak tp xleh bla... 160 km/j je... kete wira 1.3 bleh cucuk blakang ape cite!!...

Catat Ulasan

 
www.azelery.com dahulu dikenali saluran07.blogspot.com
Copyright © 2007-2014 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Azelery Published by Shin Chan
Proudly powered by Blogger