Proton Persona “R” – Akan Dilancarkan Pada 2012Semalam terdapat pengunjung blog ini yang keliru dengan artikel saya mengenai Tuah sebagai Persona R. Saya dengan hati terbuka menerima pandangan dan komen anda dan saya akan menambahbaik blog ini untuk masa depan.

Untuk itu, saya upload Buletin Utama yang memaparkan temubual Bos Proton mengenai Persona R. Beliau berkata Persona R dijangka dilancarkan pada 2012. Persona R adalah salah satu daripada model Pahlawan di KLIMS 2010. Model Tuah menjadi model paling mendapat perhatian pengunjung ketika itu. Saya harap video ini dapat menjawab kekeliruan anda semua.

Seperti kata sesetengah pengunjung blog ini, blog saya bukan saingan untuk Paultan.org kerana tujuan saya hanya untuk menyemarakkan rasa cinta terhadap produk tempatan. Saya juga sebenarnya berharap Proton,Perodua, Naza dan beberapa Syarikat Automotif tempatan dapat juga mendengar dan melihat pandangan, keluhan dan komen yang membina dari pengunjung blog saya ini. harap maklum.
Share this article :

+ comments + 3 comments

Tanpa Nama
17 Disember 2010 10:39 PG

aku rasa Persona R tu model Tuah konsep. mungkin akan lain sikit kot.

kanggaro.
17 Disember 2010 11:45 PG

jarang betul blog ni upload video. hehehe.

Tanpa Nama
20 Disember 2010 7:12 PTG

saya x rasa tuah alan jadi persona R. Kalau pikir2kan balik, italdesign yg reka kereta tu, dah berdasarkan pengalaman, sebelum sesebuah syarikat itu membina sesuatu model, deorang x kan buat satu model sahaja. Macam Exora, kite dapat lihat ada 2 clay model, yg dibuat. itu untuk malaysia. kalau untuk global, saya rasa mesti 3-4 design berbeza dibuat dan tuah tu antara salah satu mdesign yg dibuat. Proton x kan bodoh2 nk buat Tuah tu jadi persona R.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger