Panas! Exora Pelik Di Gudang!



Prodas memaklumkan kepada kita semua melalui ruangan komen blog ini tempoh hari mengenai Exora pelik ini. Kelihatan sudut darjah ketinggian Exora ini lebih rendah. Menurut ruangan komen blog Prodas, Exora ini digunakan sebagai mule test untuk pembangunan model Persona R di mana Exora ini diuji mengenai rintangan angin dan enjin. Ia juga bukanlah Exora FL.



Share this article :

+ comments + 81 comments

Tanpa Nama
27 Disember 2010 3:40 PTG

mesti nk hantar g ujian nih..

Tanpa Nama
28 Disember 2010 9:19 PG

baru keluar model Exora MC, dah nak keluar Exora model lain pulak ye??

Tanpa Nama
29 Disember 2010 8:36 PG

cam grandis pun ade ek...

Tanpa Nama
29 Disember 2010 1:23 PTG

Kalau persona R mule test, mesti exora ni nk dihantar ke luar negara sebab maklumlah Persona R ni model utk pasaran global.

Tanpa Nama
29 Disember 2010 11:53 PTG

klau buat wagon kan smart...

Tanpa Nama
29 Disember 2010 11:56 PTG

btul 2,tpi pndapat sye MPV 7 seat dgn model MPV lbih sporty mcm stream,odessey dan wish..

Tanpa Nama
29 Disember 2010 11:57 PTG

nmpak smart jgak pndapat anda ye...ia juga bleh mnjadi tambahan model proton btul X?

Tanpa Nama
29 Disember 2010 11:59 PTG

btul la saya sokong cuba kita tengok dari depan nampak sesuai untuk model wagon proton.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:03 PG

slam 1 malaysia...bgus pndapat anda sye sokong jika djadikan model wagon proton untuk mpv 5+2 seat nmpak sporty mcm pngeluar kreta jepon lakukan odessey,sream,wish,grand livina dan model toyota yg lain...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:03 PG

Contoh model alza dri toyota 2 ke?

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:04 PG

nak ke proton kluarkn model pndapat anda ni...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:06 PG

saya rasa pendapat anda semua sungguh bernas untuk dijadikan model proton konsep yang baru iaitu wagon.PROTON BOLEH!!!

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:07 PG

saya sokong 100%

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:08 PG

eden pon samo sokong 1oo% pratui...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:09 PG

MPV nmpak lbih sporty 7 tmpat dduk gabunggan wagon.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:10 PG

proton mesti bleh!!!1 malaysia 1 proton

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:12 PG

nmpak model ni bleh bual toyota caldina punya class.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:14 PG

ssuai sngat model dri pltform exora untuk model mpv sporty,sya mmang sokong...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:15 PG

mesti laku model ni dgn harga yg brpatutan...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:16 PG

jika tiada masalah lgi lku...tpi sya confirm tiada masalah proton nk kluarkan model ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:17 PG

klu krang brminat dgn model wagon proton antar je srat pndapat ddi kilang proton.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:18 PG

msti dato syed Zainal stuju...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:18 PG

klau akhir thun dpan kluar kn bgus...klah alza nnti.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:19 PG

smart btul klu djdikan model proton ni...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:21 PG

aku msti bli klau proton kluarkn model mpv sporty mcm steam,odessey,grand livina,caldina dan swaktu dgnye.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:22 PG

btul 2 sye pown msti bli.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:22 PG

tpi ni untuk model persona R kn...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:23 PG

krang hntar je pndapat krang di media proton.lgi cpat dan idea yg bernas.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:24 PG

lgi cpat lgi bggus...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:25 PG

2011 proton akan cmerlang,gmilang dan trbilang.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:26 PG

klau mm ni ku memang sokong idea korang ni aku pon nk smbr 1...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:26 PG

lgi syok klau bwat club....

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:28 PG

ye saya memang sokong...da byanng pon model wagon proton ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:30 PG

lgi-2 7 tmpat dduk ps2 nmpak lbih sporty...aku msti bli...2 bru model gmbar atas ni pon aku nmpak smart,blum btul-2 lgi.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:31 PG

klah alza lpas ni...proton brani mlakuan yg trbaik...syabas proton

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:32 PG

proton..idea ni mmang brnas lkukn untuk kmajuan proton!!!

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:33 PG

the best model,i like.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:33 PG

smart la model ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:34 PG

smua sdah stuju dgn model mpv sporty ni...apa lgi proton...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:35 PG

mmang class la proton,,,

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:37 PG

aku msti bli...x kn lpas kn model ni smart sngat...2 blum persona r lgi aku ske...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:37 PG

good luck proton.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:38 PG

da pndang dunia proton ni syabas proton.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:39 PG

spe kte proton x bleh....aku skong proton ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:39 PG

prton msti buat yg trbaik.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:41 PG

sya kgum dgn exora...buatkn rkyat mlaysia kgum skali lgi untunk mpv lbih sporty.proton bleh.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:42 PG

nmpak cntik mdel ni wlaupun brudlam ujian.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:42 PG

sya rse ni idea yg trbaik di rkyat proton.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:43 PG

APA YANG KITA IMPIKAN AKAN MENJADI KENYATAAN.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:44 PG

hrap-hrap la mpv sporty ni kluar...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:44 PG

exora bru bbrapa thun kluar...tnggu model sedan r palak.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:45 PG

model emas dlu encik.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:46 PG

emas pon cntik.brsaing dgn my vi r la nnti.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:46 PG

thun dpan untuk psaran yg sngit...

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:47 PG

protn msti buat model wagon ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:48 PG

ye ke?sya nk persona r lgi smart.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:49 PG

mdel ni blum final lgikn...proton akan buat yg trbak.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:50 PG

trkejut sya lhat gmbar ni...mpv sporty....btul 2 sya sokong.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:51 PG

mmang ssuai sngat model ni..rmai org skong,sya pon skong.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 12:52 PG

klau model mpv sporty ni kluar,MMC msti ambik kn mcm exora.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:02 PTG

nmpak mcm grandis...tpi ni lgi smart.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:03 PTG

da bnyak da model-2 best proton thun ni thun dpan lgi sngit.SYABAS PROTON.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:03 PTG

PROTON sdah bnyak mngalami prubahan.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:05 PTG

btul ke proton nk kluarkn kreta elektrik atau baterry.sye amat skong dan d prcepatkn mnyelamatkn bumi kte ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:07 PTG

prtama kli sya mmandu inspira.amat mngagumkan respon dri pelbagai aspek amat ckap.syabas proton.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:08 PTG

jka proton menggeluarkn mpv sporty,apa jdi dgn exora?

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:09 PTG

btul 2,lgi pon exora msih bru.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:10 PTG

aku yakin proton msti buat yg trbaik.prubahan thun ni sngat bnyak.proton boleh!!!

Tanpa Nama
30 Disember 2010 8:47 PTG

smart je kreta ni.

Tanpa Nama
30 Disember 2010 11:54 PTG

kreta ni mmang susuai untuk d komersialkn sesuai dan tpat.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:04 PG

bleh than model ni tpi,ni untuk persona r...klau proton buat mpv sporty mcm caldina,cherry eastar,wish,sream dan bnyak lgi .sye msti bli modeel ni klau proton kluarkn.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 11:57 PG

proton sdah brusaha hasilnya, ini lah yg kte mhukan.....syabas proton.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:01 PTG

wlaupun perodua kreta no 1 d mlaysia tapi,sya branggapan proton lbih inovatif lihat sje model viva eksekutif dan saga fl eksekutif yg mne lbih brbaloi d miliki dgn twaran harga.bgitu jga persona dan my vi se jauh beza keselasaan lebih ke arah sdan jga dgn twaran yg amat brbaloi.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:04 PTG

btul 2....model protn sdah mngalami bnyk prubahn.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:08 PTG

ispira mmang best d pndu untuk ssiapa yang bjak mmilkinya,sya skong proton wlupun mngambil model lancer.skurang 2 nya kte dpat jgak merasai,mmandu dan mmiliki model lancer wlaupun d hsilkn dri klang proton.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:10 PTG

sya hrapkn proton dpatla kluarkn model mpv sporty ni..cntik dan brgaya..

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:11 PTG

x de ke savvy fl.smua model sdh mngalami prubahan dri sgi luuaran dn dlaman.

Tanpa Nama
31 Disember 2010 8:35 PTG

sye nmpak kreta ni cntik,sye pon skong agr proton kluarkn mpv sporty

Tanpa Nama
27 Februari 2011 2:26 PG

letak r nama proton agenda 1.6 cps..sesuai ngn kemisterian model proton exora y unik ni...

Tanpa Nama
21 Mac 2011 12:57 PTG

hahaha...macam-macam la proton ni..

Tanpa Nama
21 Mac 2011 12:59 PTG

jangan la buat benda yang pelik-pelik. yang penting..boleh jual ke....nnti jadi macam juara pulak..hehehe..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger