New Myvi 2011?



Adakah ini Myvi 2011 yang menggunakan enjin 1.5?




Share this article :

+ comments + 17 comments

Tanpa Nama
6 Disember 2010 4:37 PTG

cntik jugak....

Tanpa Nama
6 Disember 2010 4:37 PTG

seakan my vi asal.

Tanpa Nama
8 Disember 2010 12:34 PG

design macam toyota passo...

Tanpa Nama
13 Disember 2010 8:27 PTG

blk2 model myvi... perodua xde model sendiri ke?... duk ciplak model org jerrr....

Tanpa Nama
16 Disember 2010 11:45 PG

nampak macam cantik je...buat apa tutup2..buka je la...

Tanpa Nama
16 Disember 2010 5:28 PTG

ahhkss...btl2 itu aje yg thu nya...pastu jenama satu lg beli terus sebijik dr negara matahari terbit pastu jual kt malaysia..Malunyaaaaaaaaaa......

Tanpa Nama
18 Disember 2010 3:36 PTG

mcm burit je

Tanpa Nama
20 Disember 2010 3:27 PTG

syer perodua daihatsu dah dapat lebih. kiranya mcm naza jugak ler. yg penting lagi murah. jangan dok kritik x tau psal. info dari staf perodua ni

Tanpa Nama
21 Disember 2010 11:06 PG

nk buat kerete sendiri,bkak la kilang sendiri...
perodua ade syeer ngan daihatsu.. jd perodua tk bleh nk wat kerete sndir,klau perodua dah dapt syer 100% lg mantap kerete yg akan perodua buat

from staf perodua

Tanpa Nama
29 Disember 2010 10:37 PG

jenama 1 lg tu x beli trus sebijik dr negara matahari terbit..jgn la mereka cerite..proton usahasama dgn mitsubishi..yg mn kita amik model lancer & mitsubishi amik kita punya persona & exora..lps ni kita blh jumpa persona & exora dgn emblem mitsubishi..

Tanpa Nama
19 Februari 2011 2:35 PTG

hahahahahaha

Tanpa Nama
19 Februari 2011 2:36 PTG

proton tu memang amik sebijik dari sana mana ada ubah what the hell gov bagi duit untuk research dorg tuh........ duit rakyattttttttt

Tanpa Nama
3 Mac 2011 10:50 PTG

korg mmg trully malaysian la..pandai kritik n kutuk2..mmg ciri2 seorg malaysian yg sempurna...korg ni patutnye kene bace bnyk lg..bace la skit2 pasal automobil ni..cmne kerjasama proton-mitsubishi..lotus..perodua-daihatsu-toyota...ntah2 hubungan daihatsu dgn toyota pn korg taktau..apetah lg hubungan perodua dgn toyota or daihatsu...banyak kn membace la ye..jgn asyik duk kedai kopi nyembang wat cite ntah hape2...

Tanpa Nama
20 April 2011 7:06 PTG

nice................rse nk bli la gak....kalo ckup bajet laaaaaaa.............

Tanpa Nama
10 Jun 2011 3:47 PTG

cantik ahh..bleh order halfcut TRD sportivo/passo modelista dah ni...

Tanpa Nama
13 Jun 2011 3:42 PTG

pasti akan jadi model yg paling meletup 2011.

Tanpa Nama
6 Ogos 2011 4:02 PTG

ape pun x blh.x smart langsung.lanpu blakang mcam teruk je.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger