2011 Proton Saga FL launched in Malaysia! (LIVE)



Jika artikel sebelum ini saya menulis sedikit sebanyak info mengenai Saga FL, kini kita lihat sama-sama Saga FL live yang dilancarkan pada hari ini. jom tengok!!








































Share this article :

+ comments + 68 comments

16 Disember 2010 9:24 PG

antara persona dgn inspira je.

Tanpa Nama
16 Disember 2010 10:12 PG

semalam aku tgk. nampak elegen jugak lah..

Tanpa Nama
16 Disember 2010 1:59 PTG

elegen

Tanpa Nama
17 Disember 2010 2:30 PTG

siapa2 yang ingat kaler gold tu adalah model saga generasi pertama pada tahun 1985?

Syafiq
17 Disember 2010 5:22 PTG

ui keta aku x mampu lg, aku nk baju kemeja proton kelabu+putih mcm syed zainal pakai tu... kat ner ade jual? huhu...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:25 PTG

2 staf proton je dpat...mne ade d jual...smpena 25 tahuun proton...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:25 PTG

smart jekete ni...pncabar my vi dan viva...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:26 PTG

proton msti bleh punye...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:28 PTG

aku tngok my vi bru 2 still bdy sme je...tpi d tkar kn pntu,bonet dan dpan ksi nmpak bsar skit...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:28 PTG

btul 2...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:30 PTG

aku hrap proton mmpercpatkn skit model proton emas 2...aq tnggu model kmpak dri proto ni...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:31 PTG

bgusla prton saga fl ni...tgap dgn hrge yg brpatutan brbanding viva eksekutif.

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:33 PTG

aku da tmpah 1, mnggu dpan dpat...puas la aku rse hrge mmang brbaloi...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:34 PTG

ble sga r3 nk klua sye hrap harge x de la mhal sngat...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:35 PTG

btul la...klau harge da mrah msti rmai org bli...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:35 PTG

saga is perfec for me.

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:37 PTG

selesa la saga ni dri yg dlu

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:38 PTG

bleh than la saga ni aku pon da tmpah 1...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:38 PTG

ni klau proton buat saga fl se ni mmang smart ar..lbih brgaye

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:39 PTG

aku tunggu emas ni..cantik la emas 2...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:42 PTG

kmas la saga ni...aku yakin msti brbalai klau aku bli tpi sdah ambik person elegance nk buat mcm mne.

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:42 PTG

x pe persona r ade tunggu je...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:43 PTG

proton mmang sdh brubah klau kte tngok mmang tgap.

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:44 PTG

sye nk trade in viva thn 2008 kpade sga fl ni...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:44 PTG

msti bestkn sga fl ni klau ade club skali...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:46 PTG

klau smua model prton skarang ade lmpu l E D kn cntik,lbih brgaye dan trang..

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:46 PTG

tip top la saga ni.syabas proton.

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:48 PTG

klau saga fl ni wrne oren kn cntik

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:48 PTG

mcm wrne savvy 2 k ?

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:49 PTG

ye la mmang cntik idea yg brnas

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:50 PTG

proton sdh mmbngekn pmilik nye...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:51 PTG

lbih ykin la...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:52 PTG

x sbar sye nk buat v i p style ni...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:53 PTG

nmpak mnyerlah bagus proton lbih mju k hdapan

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:54 PTG

viva verry slow than saga now

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:54 PTG

x de k gen 2 edisi bru...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 5:55 PTG

bgus proton aku skekn nye

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:01 PTG

ade x bodypart ni...tpi saga ni bru lgi...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:02 PTG

tunggu la thun dpan bcos bru lgi model ni

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:03 PTG

nmpak grang...

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:03 PTG

saga fl ni mmang mnawan la

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:04 PTG

kualiti pon bleh than bgus

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:05 PTG

savvy f l xde ke...msti cntik kn proton x nk buat k?

Tanpa Nama
20 Disember 2010 6:05 PTG

ye la...

Tanpa Nama
21 Disember 2010 12:22 PG

ckap psal savvy knapa prton x buat savvy FL,ptutnya proton kne design blik dri dpan hingge blakang mcm sga FL ni...

Tanpa Nama
21 Disember 2010 12:23 PG

sygnya model savvy 2 kan.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 12:25 PG

saya setuju tu klau proton buat savvy fl ni dapat tebus balik sebenarnya model savvy rekaan proton 100% mmeang cantik.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 12:26 PG

aku tengok model savvy to klau di modified je bru cantik klau x modified memang klakar..

Tanpa Nama
21 Disember 2010 12:28 PG

bkn k saga blm ni dri platform model savvy kenapa proton biarkan model savvy serupe itu,jka di FL kn savvy ni mmang top.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:03 PTG

savvy mmng sdp d pndu,mlngnya luarannya yg mmbuatkn imej savvy nmpak tdk cntik.klau d FACE LIFT kn smula msti cantik hrapkan kutukn model savvy yg dhulu brubah k arah kpujian dgn mngubahkn imej savvy yg bru.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:04 PTG

model kompak ni kalau dilihat standart nampak kuat la

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:07 PTG

model savvy je yang kite nampak tiada pembharuan seperti luaran.saya harapkan model savvy dpat diperbharui

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:09 PTG

lagipon x bnyak accesories untuk proton savvy ni yang paling selalu aku jumpa pasang bodykit je.aku harapkan proton buatla savvy FL mesti smart.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:12 PTG

yela mcm saga blm ,persona,gen 2,wira,saga A/B,,perdana dan waja semua da di FL ni mmang x adil untuk model savvy...

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:13 PTG

klau psang bodykit R3 je nmpak standart la proton.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:14 PTG

saga fl ni best ar warna pon bleh tahan bergaya!!!

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:16 PTG

where FL for proton savvy i am waiting proton.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:18 PTG

to la club savvy yang sekarang pon x brape bnyak smbutan x macm saga blm sambutan mmnag bnyak.

Tanpa Nama
21 Disember 2010 3:19 PTG

SAGA FL VERY SMART FOR ME.

Tanpa Nama
22 Disember 2010 5:43 PTG

proton x deke model savvy ramai da custemer wait...di thailand savvy pling bgus x kn xnk tingkat kgi jualan savvy ni.

Tanpa Nama
22 Disember 2010 5:46 PTG

viva alite pun cntik nmpak grill mmang mantap...xnk ke proton buat mcm 2 untuk model savvy ni...saga persona mmang best syabas proton.

Tanpa Nama
22 Disember 2010 5:46 PTG

x sbar aku nk tngu enjin tubo ni.

Tanpa Nama
22 Disember 2010 5:50 PTG

sye msih blajar d uitm.sye mmandu savvy dn rkan saya mmandu viva, savvy mmang sdap d pndu viva lbih mnjmatka jadi ramai rkan -2mmuji model savvy ni wlupun bntuknya yang krang mnarik.

Tanpa Nama
25 Disember 2010 11:37 PTG

usshhhh neo akn ade kat jepon mmng aku bngga sngt...

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:14 PTG

ye ar...syabas proton

Tanpa Nama
31 Disember 2010 12:15 PTG

brtmbah ykin sye dgn proton

Tanpa Nama
1 Januari 2011 9:32 PTG

proton bleh!!!

Tanpa Nama
1 Januari 2011 9:37 PTG

sjak 25 thun...smua model proton smart.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger