Proton Inspira Flyers dan beberapa gambar terkini Inspira



Setelah lama menanti, kini sah Proton akan memperkenalkan model Waja baru iaitu Proton Inspira. Bermula dengan harga RM79 ribu lebih, bercirikan model Mitsubishi Lancer berharga sekitar RM100k, saya rasa Inspira adalah model yang mampu dimiliki dengan kehendak hati yang mahukan prestasi dan kepuasan.

Sebelum ini kita tidak dapat melihat dengan jelas reka bentuk rim sukan Inspira, warna dan exterior, kali ini apa yang saya perolehi mungkin akan terjawab segala persoalan kita semua. Seperti apa yang kita lihat pada flyers tersebut, Inspira dilengkapi dengan paddle shift, fully automatic climate control, trunk remote control dan free service for 2 years.










sumber : funtasticko/Inspira Club
Share this article :

+ comments + 13 comments

Tanpa Nama
13 Oktober 2010 2:42 PTG

cantiknya

org utara
13 Oktober 2010 4:16 PTG

ade 4 jenis warna? putih ngan silver mcm basic 1.8, merah hati dan hitam mcm 2.0

Tanpa Nama
13 Oktober 2010 4:18 PTG

aku rasa rim x kena la.. kalau rim lancer asal mmg nampak garang.

Tanpa Nama
13 Oktober 2010 4:20 PTG

lampu belakang mesti tukar.. mcm design lama.

Tanpa Nama
13 Oktober 2010 4:22 PTG

x sabar nk tgk inspira. dah lama aku hold nk beli kereta..

Tanpa Nama
13 Oktober 2010 4:34 PTG

kalau le bumper saga facelift redesign camni kan best.. suka betul aku.

Tanpa Nama
14 Oktober 2010 1:37 PTG

dah boleh booking hari ni!

Tanpa Nama
14 Oktober 2010 3:02 PTG

mahal nak mampus.........
gilo proton........

Tanpa Nama
14 Oktober 2010 4:03 PTG

model lancer.. mmg le mahal..

Tanpa Nama
15 Oktober 2010 5:24 PTG

mahal tapi berbaloi..

Tanpa Nama
18 Oktober 2010 12:20 PTG

aku pun memang nak tukar kete tapi waja aku banyak hutang lagi. kena sabar lah tggu r3 akan keluar plak. baru ganazzzzzz,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tanpa Nama
18 Oktober 2010 12:21 PTG

kalau nak jadi lancer balik just tukar bumper depan jer.

Tanpa Nama
5 November 2010 8:02 PG

nak murah beli kancil atau kelisa la. baru boleh kata murah.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger