Jadual Kadar Diskaun Lebuh Raya

Sempena Hari Raya Aidilfitri 1431H yang akan kita sambut dalam beberapa hari lagi, saya kongsikan bersama jadual perjalanan balik kampung.

Pada masa kini, lebuh raya tidak seperti biasa ketika hari raya kerana kebanjiran pengguna kenderaan bertambah ekoran fenomena orang ramai mempunyai kenderaan sendiri.

Di sini disertakan juga jadual diskaun penggunaan tol untuk pengguna. Diharapkan dengan adanya jadual perjalanan dan diskaun dapat membantu pengguna lebuh raya balik ke kampung dengan selamat tanpa tekanan.

Diskaun yang diberikan adalah bermula 10% hingga 20%. Pengguna yang mempunyai kad plusmiles akan mendapat diskaun paling banyak. Perjalanan pulang ke kampung adalah satu detik yang dinanti-nanti bagi orang ramai kerana nikmat pulang ke kampung setahun sekali bagi yang jauh.

Dinasihatkan kepada pengguna lebuh raya supaya saling memahami kerana kemalangan paling banyak adalah melibatkan motorsikal. Justeru pengguna kereta dan mpv boleh prihatin dengan pengguna motorsikal. Pemanduan berhemah motorsikal dapat mengelakkan kemalangan di hari raya.

Selamat hari raya saya ucapkan kepada semua pengunjung blog ini denga ucapan selamat hari raya dan memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat salah silap selama ini. Semoga hari raya kalian semua baik dan hebat.

Salam Raya untuk anda semua dari Blog Adik automotive N Spyshot.

Ikhlas daripada :

Azelery Satu N Eva Nia N FamilyShare this article :

+ comments + 1 comments

Tanpa Nama
15 September 2010 10:38 PTG

Exclusive!!! http://monfere.blogspot.com/2010/09/exclusive-toyota-corolla-altis-pictures.html

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger