Gambar Terkini Waja Lancer!


Jutaan terima kasih kepada blogger yang semakin popular, funtasticko design kerana memberi info ini. semakin dekat hari pelancaran, semakin panas, semakin teruja kerana kita disajikan dengan pelbagai gambar pengganti Proton Waja ini. Seperti yang kita tahu sebelum ini, rekabentuk Waja 2010 ini adalah bercirikan sporty dan mewah seperti jenama VW.

Saya yakin pembeli Waja 2010 ini tidak terdiri dari golongan muda sahaja malah turut mempengaruhi pembeli berumur 45 tahun ke atas. Saya sendiri pernah interview beberapa pengguna yang ingin berkereta baru, mereka memberi jawapan untuk hold pembelian semata-mata menunggu Proton Waja ini. Faktor ini berlaku kerana Pihak Proton kini sedar strategi media berperingkat mampu mempengaruhi pengguna.

Rata-rata pengguna produk Proton terutama dari kalangan pengguna setia model Wira dan Waja menunggu kemunculan Proton Waja baru ini. Pada saya, sudah terlalu lama Waja perlu ada pengganti. Kini masa sudah tiba untuk Proton bertindak untuk model ini. jangan hold lagi kerana ia akan membuatkan pengguna beralih arah menggunakan produk lain.


Share this article :

+ comments + 3 comments

Tanpa Nama
27 September 2010 2:52 PTG

http://blog.carazoo.com/labels/bolero-inspira-concept.html

Mahindra Bolero inspira? Proton should not use Inspira name instead.

Tanpa Nama
27 September 2010 3:04 PTG

nama inspira ni dah kecoh dari minggu lepas kat facebook dan blog. pakai je nama impian tu..

Tanpa Nama
27 September 2010 3:52 PTG

saya setuju

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger