New Perodua Myvi (D54T) Spyshot?!!



Jutaan terima kasih kepada saudara mr5zal kerana info hot ni. Dalam minggu ni kita dikejutkan dengan kehadiran Model Proton Misteri, kini Perodua pula dengan model Myvi baru. Adakah ini yang dimaksudkan Perodua Myvi 1.5? berikut petikan saya ambil dari blog mr5zal :

Sesi kejar mengejar dan pintas memintas berlaku semalam di Sg. Choh - Bukit Beruntung - PLUS highway. Kalau tak perasan memang kita akan rasa itu kereta MyVi yang biasa. Tapi bila tengok dekat-dekat baru nampak lain sikit. Duct tape dia pun tak ketara sangat sebab guna warna putih. Gambar-gambar yang ada di bawah ni bukanlah jelas sangat tpi boleh la. Layankan je..



Share this article :

+ comments + 19 comments

21 Julai 2010 12:11 PTG

lihat pada shape belakang, nampak lain laa myvi nie..

21 Julai 2010 12:18 PTG

memang lain. nampaknya perodua tumpu habis pada product myvi. apa pendapat anda?

21 Julai 2010 1:24 PTG

myvi yang sekarang dah nak phase out mac 2010. starting may 2010 diorang akan keluarkan d54t ni. agak lebih kurang dengan myvi cuma dengar kata head room dia kurang sikit. boot blakang besar daripada myvi..1.5 sudah pasti.

21 Julai 2010 1:33 PTG

kalau la gambar ni lagi besar & clear kan syok..tapi memang lain la lampu ngan shape belakang myvi ni

Tanpa Nama
21 Julai 2010 1:42 PTG

nampak lebih menarik!

21 Julai 2010 1:47 PTG

adik, ni bukan myvi 2010, ni 2011 punya mass production.

Tanpa Nama
21 Julai 2010 1:57 PTG

mana gambar hadapan nie..

21 Julai 2010 2:15 PTG

oh ye ke? saya tukar tajuk post nih. thanks mr5zal!

Tanpa Nama
21 Julai 2010 4:06 PTG

myvi ape nih? dr belakang mcm menarik..

Tanpa Nama
25 Julai 2010 10:03 PTG

myviagra nye model nih

Tanpa Nama
26 Julai 2010 4:49 PTG

perodua keluarkan model apa tahun ni?

Tanpa Nama
28 Julai 2010 12:09 PG

myvi baru ni ada EPS,kalau tak salah yg ni SE version

Tanpa Nama
28 Julai 2010 1:09 PG

Owh,ada EPS..bgus la..Patut dh lama ada kt mYvi,EPS tuh...coz psal downgrade coz kot.so pkai yg konventional PS..
Nampak macam yg SE versi pnya..So lpas nie nk convert to Passo 2nd versi,dh pyah..Bntuk blkng dh ubah lain..dah x sama..susun atur lampu blkng still sama,mcm Myvi skrng ni..Kenapa Pr2,x ubah lampu blkg tuh..

Tanpa Nama
29 Julai 2010 11:37 PG

maybe ikut kehendak dan keperluan pengguna.

Tanpa Nama
11 Ogos 2010 9:49 PG

ini bukan myvi yang baru tu la...
cube tgk betul2..
bonet blakang tu just custome bodykit jer..
cube imagine tader bodykit tu..
myvi baru sebijik mcm passo yg baru..

Tanpa Nama
11 Ogos 2010 10:34 PG

mungkin myvi sedia ada tp last edition sebelum keluar myvi baru.

Matt
14 September 2010 9:27 PG

myvi ni ade dua versi...1.3L dan 1.5L..april 2011 kuar..

22 Oktober 2010 3:47 PTG

bapak hodoh gile bontot die..wakakakkak

19 November 2010 12:30 PG

spotted the same myvi last 2 weeks.

photos at :

http://blogtue.blogspot.com/2010/11/new-perodua-myvi-15-litres.html

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger