New Myvi Sport Edition 2010?



Sedang dok kita sibuk pasal Waja R dan Alza, aku terjumpa pulak gambar-gambar ni kat forum Cari berbahasa China. Maybe ini keluaran Myvi last edition sebelum keluarnya Myvi baru seperti mana Proton Persona Elegance. Persoalannya, apakah nama versi Myvi ini? saya kongsikan gambar-gambar ini dengan anda semua.





sumber : forum cari
Share this article :

+ comments + 9 comments

Tanpa Nama
19 Mei 2010 3:35 PTG

ade ke versi ni? x pernah nampak pun?

20 Mei 2010 7:08 PG

rasanya, mungkin model ni SE terakhir utk Myvi.. (mungkin..) tapi belum ada ura2 yg menguatkan bawah photo ni model SE yg bakal dikeluarkan Jun ni.. kalau betul, OK jgak laa kot..

20 Mei 2010 8:08 PG

bape banyak SE daaa..confirm tambah 5k lagi

20 Mei 2010 2:28 PTG

strategi perodua adalah sering buat ubahsuai kecil untuk terus memenuhi citarasa pengguna. Perodua akan membuat pelbagai citarasa untuk sebuah model seperti myvi.

Tanpa Nama
20 Mei 2010 2:32 PTG

smart gak.

2 Ogos 2010 6:51 PG

proton design kereta memang cantekkk...tapi disebelah belakang selalunya kantoiiiii

Tanpa Nama
7 Ogos 2010 4:29 PTG

alah pr0dua bkn p0wn t0tlly dri mlasia,,,,cumer imp0rt pyerr.....laen la pr0t0n 0ri pyer....
mcm myvy tru gyer pass0,b0on n byak ag.....tru jer t je....

22 Oktober 2010 3:54 PTG

aduh mahal boh

Tanpa Nama
30 April 2011 2:43 PTG

This car is sales in singapore only.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger