2nd generation of Toyota Passo/Daihatsu Boon aka Perodua Myvi 2010!!



ni ade sedikit gambar mengenai Toyota Passo generasi kedua merangkap Perodua Myvi nanti. layan je lah.. cun beb!





Share this article :

+ comments + 8 comments

Tanpa Nama
22 Februari 2010 12:00 PTG

BURUK...BETTER MYVi YANG SEKARANG NIH...

Tanpa Nama
10 Mac 2010 12:42 PTG

macam cipet jer...apa punya design da...cam katak puru pun ada....dashboard out...meter cluster utk org rabun jauh gamaknyer...lampu dpn macam picanto lh pulaaaaakkk...

Tanpa Nama
10 Mac 2010 12:47 PTG

sy dah pakai myvi 3 thn...sapa ckp myvi jimat minyak?sy tertipu dg salesman perodua....kakak sy punya saga blm lg jimat dn masuk lubang pun x de bunyi,,steady jerr.myviku masuk lubang sume gegar dn bising.sakit ati tol...coner ring membuai-buai lk tuuuu...rase cam nk trbalik.sound system langsung x best,player jenama apa pun aku x tau..service mahal...perghhh kopak beb..

Tanpa Nama
13 Mac 2010 9:09 PTG

Betul ke? mcm tak caye je... well, pilih la kereta yg terbaik utk anda, ada duit, beli lah BMW, mmg layan....harga pun layan gak, servis baru ni, terbang rm1,400...huhuh~ layan...

Tanpa Nama
31 Mac 2010 6:52 PTG

tengok lamp depan dia dh mcm mata katak hehehe

17 April 2010 12:45 PG

apa ke design mcm nie........buruk...
org tganu ckp hudoh seppang......
interior mcm kereta lama....
cun ape cm nie........cm katak puru.....
ong kedek..kedek....

Tanpa Nama
5 Mei 2010 5:48 PTG

mmg haram xcun...kadang2 design org jepun ni mcm shilake la..aku sgt prefer myvi se07 kalo nk di banding ngn menatang alah ni..hahaha

Tanpa Nama
6 Mei 2010 11:36 PG

interior ok lagi. luaran cam hampeh.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger