Proton Saga BLM kaler ungu ( blueberry tea color)



Baru je beberapa hari yang lepas, aku pegi hantar kereta ke service centre. time tengah termenung jauh sorang2 aku ternampak satu saga baru kaler warna ungu. aku ingat aku salah tengok, aku pegi dekat2 saga tu, memang sah le Proton Saga ade kaler baru iaitu warna ungu. Warna ungu ni sama dengan warna persona kaler ungu ( blueberry tea).

Bagi aku la, Saga kaler blueberry tea ni memang cukup ngam dengan Saga sebab saiz body tak besar cam Persona. Persona tak sesuai sangat dengan Blueberry Tea. Saga Bluberry Tea Color ni memang cute!

Info terkini yang aku tau, warna blueberry tea ni menggantikan kaler biru, hijau dan merah solid.

13 comments
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2014 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Azelery Published by Shin Chan
Proudly powered by Blogger