Proton MPV : Exora Very Hot Pictures



Gambar-gambar ni cukup jelas untuk anda pasti ingin memiliki EXORA dengan harga RM70 Ribu. Proton EXORA memang cukup luas. Gambar-gambar ni aku ambik dari blog Prodas afiq.














3 comments

Proton Savvy Replacement Model?


Aku terlihat satu forum, gambar ni ambil kat China. Gambar kereta misteri ni bersebelahan Proton Savvy. Menurut komen pembaca forum tersebut ia mungkin pengganti Savvy. Cuma maklumat belum dapat disahkan kerana gambar tak cukup jelas. Apa kata anda jika ia Proton Savvy Replacement Model? Kat Malaysia ni orang ramai tidak berminat untuk memiliki Savvy kerana rekabentuk.


2 comments

Gambar Terkini Proton EXORA update 13 Mac 2009


Kat sini sekali lagi aku terjumpa gambar-gambar Proton Exora yang sangat-sangat clear. kali ni dah takde tampal sana sini. memang gambar betul sebenar Proton Exora. Laman blog paultan cakap ada sesuatu yang istimewa akan dilancarkan hujung minggu ni. Ini petikan dari blog tersebut :

"Just got back and boy am I tired! Guess what I drove today? All I can show and tell you for now is the photo above which I snapped in Karak town, I think. All will be revealed on Sunday this week, so stay tuned to this blog!"

ruangan komen banyak mengatakan ia adalah Proton Exora! sebab salah seorang komen mengatakan gambar kereta yang diselubungi plastik kereta tu adalah memang Proton Exora sebab dia ada kat situ masa Exora kat situ. Rata-rata yang komen adalah individu yang berada di tempat Exora berada ketika itu.

Berikut disajikan beberapa gambar-gambar yang cukup jelas rupa Proton Exora :




3 comments

Perodua MPV : Toyota Passo Sette / Daihatsu Boon Ruminous



Kat sini aku letak lagi gambar Perodua MPV. Perodua ni diambil model Toyota Passo sette dan Daihatsu Boon. Kita tak perlu tertunggu-tunggu camne rupa bentuk MPV ni sebab sejak awal lagi model Perodua memang ambil dari Daihatsu dan Toyota. Just tukar logo dan edit design sikit je. Perodua MPV ni aku rase boleh naik 6 orang je termasuk pemandu sebab tak besar sangat. Enjin pakai 1.5 cc dan harga RM70K ke bawah. Tak macam Proton, design memang buat sendiri, tiru sikit-sikit tu ade la tapi tak macam Perodua. Harap-harap Perodua akan jadi jenama sendiri atas buatan tangan sendiri macam Proton suatu hari nanti...

Ini adalah dimensi untuk Perodua MPV :

(tak silap aku lah, Proton Exora lagi besar dari Perodua MPV, aku pernah nampak EXORA sebesar Wish dan tinggi sikit dari Wish)
2 comments

Naza Forza EV electric Vehicle









Maklumat ni aku tau dari satu forum, Naza Forza versi enjin elektrik ni dijual di USA je. nak baca lebih maklumat klik link kat bawah ni, siap ade berita mengenai memorandum mengenai Naza Forza Electric Vehicle:

The Naza group is currently negotiating with “certain parties” on investing in Pakistan
Rekabentuk Naza Forza di Amerika Utara
Info Naza Forza di Colorado Auto Connection
0 comments

Proton MPV : Interior


Ni Info terkini aku dapat iaitu rekabentuk dashboard dan bangku belakang yang boleh dilaras Proton MPV Exora. Nampak macam luas sebab bangku ketiga besar tapi cuma untuk 2 orang.
1 comments
 
www.azelery.com dahulu dikenali saluran07.blogspot.com
Copyright © 2007-2014 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Azelery Published by Shin Chan
Proudly powered by Blogger