Subaru Justy 1.0R a.k.a Perodua Myvi, Daihatsu Sirion, Toyota Boon


Subaru telah melancarkan model Subaru Justy 1.0R hasil model daripada Perodua Myvi dan Daihatsu Sirion. Model yang dipertingkatkan ini merupakan model edisi terhad Justy 1.0 twin cam special edition yang hanya dijual 100 unit, iaitu 50 unit Black Mica dan 50 lagi Shining Red.

Kereta ini dilengkapi dengan enjin 68hp 3 silinder, ekzos berkembar, ABS dengan EBD, radio/CD player dengan AUX input, empat pintu power window dengan central locking, 15 inci rim aloi Monza R dengan tayar Toyo 185/55R15.

Harga sekitar £9,995 dengan kapasiti penggunaan petrol yang menjimatkan bagi pengguna di bandar.
0 comments

Tesla Model S - Kereta Sedan Sport Elektrik

Ini adalah sedikit pandangan rekabentuk Tesla Model S iaitu model sedan sport elektrik yang akan dilancarkan pada 2011. Kebanyakan Syarikat Automotif sekarang lebih cenderung menghasilkan kereta bercirikan tenaga elektrik kerana petrol semakin berkurangan.
0 comments

Transformers 2 Pakai Chevrolet



Kalau korang nak tau, ni adalah antara kereta yang digunakan dalam movie terbaru transformers 2. Filem ni akan ditayangkan mungkin dalam tahun ni.
0 comments

2010 Rolls Royce PR4 'Baby' Limo Captured on Film by Reader

During a skiing trip to Austria, Carscoop reader Philipp Schmid and his female companion stumbled upon a BMW Group test-car convoy comprised of various future models including Rolls Royce's forthcoming 'baby' limo. Codenamed PR4, the four-door luxury sedan is based on the new BMW 7-Series platform and mechanics and according to sources, it will be positioned between the Bavarian automaker's flagship saloon and the larger Rolls Royce Phantom.

Despite the fact that the PR4 is heavily related to the 7-Series, the British firm has said that its entry-level sedan will powered by a new engine, unique to Rolls-Royce - most likely a V12.


Our reader's spy video and photos reveal that the PR4 will carry on many design cues from the larger Phantom, including the rear suicide doors from the Phantom and the high, squared-off shaped roof that helps provide enough headroom for the car's wealthy rear passengers.


"The RR4 has a more informal presence than the Phantom models with a greater emphasis on driving," claims Rolls Royce Chief designer, Ian Cameron. "In design terms this is expressed through its slightly smaller dimensions and more organic form, yet with powerful, purposeful proportions. It is a true and uncompromising Rolls-Royce in every sense."


Though this has not been officially confirmed yet, it is rumored that Rolls Royce will present a concept version of the PR4 at next month's Geneva Motor Show. The production version of Rolls Royce 'baby' luxury model is due to be launched in international markets during 2010.


Thanks to Carscoop



0 comments

Proton MPV : Proton EXORA interior detail


Ni aku letakkan gambar dalaman Proton Exora iaitu mpv pertama Proton. Klik gambar di atas supaya korang boleh baca apa kelebihan dan keistimewaan EXORA ni. Aku nampak kat sini Proton design mpv ni khas untuk 7 orang dewasa sebab kalau kita tengok, semua tempat duduk saiz dewasa termasuk belakang sekali pun saiz dewasa. tapi aku tak berapa harap sangat mpv ni best sebab dia pakai enjin 1.6 je pastu body mpv lebih besar dari Toyota Wish. tapi kita tak tau lagi spec sebetulnya, harga yang dealer Proton cakap sekitar Proton Exora HL (A/T) (Tentative) RM 76,000.00, Proton Exora ML (A/T) (Tentative) RM 72,000.00. Bagi H line ade DVD player monitor, airbag dan macam biasalah bagi kereta-kereta Proton H line. Ni aku ambik maklumat pembaca dari blog Paultan :

- no manual across all model
- CPS across all model
- steering buttons are for blue tooth hp control
- size is bigger than lavina, lower than avanza, slightly bigger than wish
- air-cond duct on the side of each row (above the window) with controls
- leather seats for high-line
- niffty features incld - follow home lights means head lights stay on for 30 sec after you stop engine to open your gates
- ABS, EBD, and BEBD if EBD fails
- new rims design
- indicator to tell you if remote control batt is failing
- remote can just open the driver doors instead all
- 80 degree door opening
- lock will lockdown only you break after travelling more than 20km/hr
- dashboard does look cheap and plasticky
- Adjustable intermitten wiper
- white, silver, black and the weird bronze/brown
- 2 srs airbags only
- 70k - 80k with M & H line
- Target buyer Avanza, Lavina and Citra pricing
- Spec and size closer to Stream and Wish (so they claim)
- Quite a few other few futures look impressive
- Design look, so so parked beside a wish
- But look huge and tall beside lavina
- Cruise controls, LCD with SD card slot, navigator same with Pesona SE is for H-Line only
- 125bhp, claims better touque than Lavina 1.6
- oh. yeah wing mirror signals
1 comments
 
www.azelery.com dahulu dikenali saluran07.blogspot.com
Copyright © 2007-2014 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Azelery Published by Shin Chan
Proudly powered by Blogger