HANGAT!! Spyshots europestar dan Proton di China???

di ambil dari blog funtastickodesign

http://www.noticiasautomotivas.com.br/proton-tem-novo-seda-revelado-em-flagrante-na-china/

gambar tambahan lagi, tengah roadtest kat China, thanks kat ansys, ni link dia :

http://www.chinacartimes.com/2009/09/04/unknown-sedan-spotted-in-china-cct-readers-to-the-rescue/






Share this article :

+ comments + 6 comments

Tanpa Nama
1 November 2009 1:56 PTG

nampak mewah dan sporty. ni mesti perdana replacement model. dari tepi mcm gen2/persona, dari depan mcm grill saga. belakang je lain skit..

14 November 2009 11:41 PG

Salam,dik lain kali kalau nak sgt berblog wat study sket.jgn main redah je copy gmbr dri org lain dan claim bukan2.actly ni model yg direka untuk youngman auto china.ni untuk replace model europestar(rebadge).kira proton wat contract manufacturing la.mcm dia wat ngan detroit electric gak.faham?

adik automotive
14 November 2009 1:41 PTG

ni adalah artikel yg di salin dari blog funtasticko. sekian dimaklumkan.

Tanpa Nama
17 November 2009 11:55 PTG

bukan Perdana tapi Gen 2 replacement. Tengok B-pillar nya..

Tanpa Nama
9 Januari 2010 12:08 PTG

mr5zal kan dah kena, lain kali b4 coment baca dulu dan fahamkan artikel2 yang ditulis bukan main redah yer.. haha baca dulu, fikir dan kemudian komen haha.. kan dah kena, buat malu la pulak.. pape pun proton akan ku sokong. kerana 1 hari nnti proton akan berjaya seperti BMW, MERC,n Ferarri. thing positive.

Tanpa Nama
24 Oktober 2010 9:49 PG

depan nampak macam rover 200 belakang plak nampak macam dodge neon xpun sratus sebring ler

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger