New Proton Model Spotted on Berita Harian?

3 July 2009, Friday : Gambar ni aku nampak kat segmen Auto Berita Harian hari ini. Artikel ni bertajuk Transformasi Proton. artikel tu mengatakan akan ada model special edition, 2 model serba baru iaitu pengganti Waja dan sebuah model baru. nak tau lebih baca Berita Harian hari ni punye.

(update) : aku ade baca blog autoworld, ia sebenarnya model Mazda 3 Sport. Tak pasti dari mana penulis berita harian tu dapat gambar kat atas tu. klik link ni untuk kepastian di sini


Share this article :

+ comments + 5 comments

5 Julai 2009 10:40 PTG

ni sebenarnya mazda 3 sport yg baru dilancarkan di negara kita. mungkin ade sedikit kekeliruan. aku minta maaf sebab copy n paste je artikel dari berita harian tu..

Tanpa Nama
5 Julai 2009 10:53 PTG

memang mazda 3 pun. tengok kat yahoo auto.

5 Julai 2009 10:56 PTG

pegi kat link yg aku bagi ni, ia menguatkan lagi bahawa gambar pada artikel berita harian tu tipu..
http://www.ausmotive.com/2009/02/10/all-new-mazda3-making-moves-for-melbourne.html

Tanpa Nama
17 Ogos 2009 4:23 PTG

palahotak korang...nie mazda laa. proton sungguh hampeh

16 April 2010 4:28 PTG

kereta tu mmg mazda 3....gmbr kt dlm artikel tu sebenarnya adalah gmbr hiasan sahaja..(kata penulis bhauto)...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger