Gambar Terkini Proton EXORA update 13 Mac 2009


Kat sini sekali lagi aku terjumpa gambar-gambar Proton Exora yang sangat-sangat clear. kali ni dah takde tampal sana sini. memang gambar betul sebenar Proton Exora. Laman blog paultan cakap ada sesuatu yang istimewa akan dilancarkan hujung minggu ni. Ini petikan dari blog tersebut :

"Just got back and boy am I tired! Guess what I drove today? All I can show and tell you for now is the photo above which I snapped in Karak town, I think. All will be revealed on Sunday this week, so stay tuned to this blog!"

ruangan komen banyak mengatakan ia adalah Proton Exora! sebab salah seorang komen mengatakan gambar kereta yang diselubungi plastik kereta tu adalah memang Proton Exora sebab dia ada kat situ masa Exora kat situ. Rata-rata yang komen adalah individu yang berada di tempat Exora berada ketika itu.

Berikut disajikan beberapa gambar-gambar yang cukup jelas rupa Proton Exora :




Share this article :

+ comments + 3 comments

Tanpa Nama
13 Mac 2009 1:15 PTG

apasal control dashboard die mcm kete cite ultraman ngan inspektor gaban je.

Tanpa Nama
18 Mac 2009 3:54 PTG

aku ske gak lampu blkg die.....
woi aku x bername...
cube ko lakar and wat deshboard ko sendiri......
ntah ape jd.......
ko ingat senag ke nk wat bende 2....

Tanpa Nama
16 September 2009 10:08 PG

kenape proton tidak tiru design keta lain just ubah sikit2 mcm design keta jepu???

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
www.azelery.com Info Automotif Tempatan Dan Antarabangsa
Copyright © 2007-2017 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Shin Chan Published by Azelery
Proudly powered by Blogger