Lakaran Produksi Proton MPV

Buletin Utama TV3 malam tadi melaporkan mengenai lakaran Model Proton MPV yang dibuat oleh pihak Production. Rekaan bumper hadapan MPV ini sekaan lengkungan Proton Saga, bentuk badan macam Toyota Wish. Andai kata ini adalah rekaan yang akan dibuat pada Proton MPV sebenar, ramai akan memilikinya kerana rekaan yang menarik. Berikut adalah link untuk melihat berita tersebut:

Proton MPV - Sumber Buletin Utama
0 comments

Perodua Myvi SE baru!




Gambar-gambar ni menunjukkan reka bentuk baru Perodua Myvi SE baru. Rekaan lengkungan hadapan hampir sama macam Proton Saga. Mungkin design macam tu sedang bermusim kot sebabnya Vios J pun sama je design nya. Keadaan sekarang hampir terjejas buat Perodua kerana munculnya Saga, ramai yang beralih arah pada Proton walaupun Perodua kini sedang melancarkan Nautica, kehadirannya kurang dirasai ramai. Pada hari ini faktor harga menjadi pilihan selain penggunaan kuasa sesuatu enjin yang jimat dan kuat. Kita tunggu pula nanti MPV Perodua dan Proton yang mana lebih menarik rakyat Malaysia. Saya pun terfikir nak beli MPV tapi tunggu je lah tahun depan, simpan duit dulu.
0 comments

Toyota Vios J spotted!




tidak lama lagi akan muncul edisi terkini Toyota Vios versi J, Toyota Vios J. Reka bentuk luaran telah diubah suai dan nampak lebih menarik. Mungkin Edisi sebelum ni kurang memberangsangkan, kini ia muncul dengan rekaan lebih menarik.
0 comments

New Proton Perdana Spotted on the road!






Berdasarkan dari web aist.com.my, diorang ade nampak Perdana dah kat jalan raya. kalau dah cam gambar kat atas tu, mesti tak lama lagi nak jual pada semua orang. Proton Perdana ni diambil dari Mitsubishi 380, hasil kerjasama semula Proton dan Mitsubishi.
6 comments
 
www.azelery.com dahulu dikenali saluran07.blogspot.com
Copyright © 2007-2014 azelery.com - All Rights Reserved
Template Created by Azelery Published by Shin Chan
Proudly powered by Blogger